Fotoutskrifter

Tiden då man framkallade sina filmrullar i fotobutiken är förbi i och med digitalkamerans framfart. Numera kan man smidigt göra sina fotoutskrifter själv hemma på skrivaren. Många fotoföretag har etablerats på internet som erbjuder sina tjänster för dina fotoutskrifter.

I dag kan man inte bara få sina fotoutskrifter i traditionellt 10 x 15-format för placering i fotoalbumet. Numera kan man också få sina fotoutskrifter som jätteförstoringar eller som dekoration på kläder och väskor. Man kan förvandla semesterbilden till pussel eller själv tillverka sina julkort. 

 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »