Med lagerbolag kan du börja affischera!

210824

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!


Idag behöver det inte ta längre än en dag eller två att få ett bolag registrerat så att du kan komma igång. Det här kallas för lagerbolag och går ut på att du köper ett ab som redan finns registrerat hos Bolagsverket. Det är ett bolag som aldrig har varit verksamt förr men som går att använda så snart som du har köpt det för att till exempel fakturera på laglig väg.


Ska du köpa lagerbolag?


Det här är en fråga du bör ha ett bra svar på innan du ens tänker tanken på att trycka upp affischer för att annonsera om din verksamhet. Ett lagerbolag kostar inte så mycket men det är klart att det ändå kan kännas som en skillnad då du kan registrera själv utan att betala extra för det.


Lagerbolagets styrka ligger i att det är redo för användning. Du kan börja skicka räkningar till kunder samma dag som du äger bolaget. Det spelar ingen roll att det inte har ditt tilltänkta bolagsnamn ännu. Detta kommer att registreras i efterhand.


För att avgöra om du ska köpa lagerbolag eller inte ska du svara på följande frågor:  • Är du verkligen redo att börja sälja nu?

  • Har du en bra affärsplan för ditt bolag?

  • Har du råd med kostanden för lagerbolaget?

  • Har du tänkt igenom vad ditt bolag ska heta?


Om du redan nu har folk som kan tänkas vilja köpa från dig kan det förstås vara bra att ha bolaget nu istället för om cirka tre veckors tid. Men om du har tid på dig och kan ta det hela i lugn och ro borde du klara registreringen på egen hand via Bolagsverkets hemsida.


Mer än ett färdigt ab


När du köper lagerbolag kan du få mer än ett bolag som du kan fakturera med på en gång. Det är många gånger så att du får viktiga tjänster som rätt val av namn. Det kan vara så att du får ge flera alternativ för att säkra dig om att få ditt namn på bolaget godkänt. Ibland kan bolagsservicen som säljer lagerbolagen hjälpa till med att kolla om namnet du vill ha är okej.


Dessutom är det ju så att lagerbolaget innebär att du själv inte måste sköta registrering och kommunikation med Bolagsverket. Om du tycker att det känns för tungt att registrera bolag på egen hand kan det ju vara värt att betala för det.


Förutom att det går mycket snabbt med lagerbolaget kan du ju lita på att det har registrerats på laglig väg. Det har inte gjorts några misstag. I varje fall inte då du köper det från en seriös tjänst. Därefter kan du börja hänga upp dina affischer för att få ordentlig rullning på verksamheten!
Visa alla » 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »