Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

220417

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!


En affisch som hänger på väggen eller i skyltfönstret syns inte som den som monteras i en trottoarpratare. Trottoarpratare finns hos Gordonsdirekt och går att beställa för att få ut budskap på ett effektivt sätt. Det här är ett verktyg som butiker längs med gångstråk såväl som i gallerior har stor nytta av.


Vilken typ av trottoarpratare finns på Gordonsdirekt?


På Gordonsdirekt kommer du att finna en rad olika trottoarpratare. Det finns ställ som du kan vika ihop såväl som vindstativ. En del modeller kallas för gatupratare men det är ju i grund och botten tal om samma sak. Det handlar om ett ställ som har plats för affisch som du kan ställa ut på gatan.


I och med att det finns plats för affisch på båda sidor om stället så kan du enkelt se till att folk som kommer gående får syn på dina erbjudanden. Det här är något som passar butiker såväl som restauranger och caféer.


Gordonsdirekt har:  • Gatupratare av slitbara material som aluminium

  • Handikappvänliga modeller med rund fot

  • Snäppramar för inomhusbruk

  • Olika storlekar så att du kan passa ihop med affischer på perfekt vis


Lätt att byta affisch i gatuprataren


Något som givetvis får betydelse är att du ska kunna byta affischer i din trottoarpratare på ett enkelt sätt. Snäppramen är smart på så vis att den är enkel att hantera och att affischen sitter som den ska. När du vill byta är det bara att öppna och sedan snäppa igen.


Möjligt med handskrivna budskap


Ibland är det ju önskvärt att kunna skapa egna skyltar med tillfälliga budskap. Det ser bättre ut att få dessa producerade av en reklambyrå samt att få det hela tryckt som snygga affischer. Fast då det inte finns tid eller budget för detta går det att använda en gatupratare från Gordonsdirekt för egna skyltar.


Du kan ju skaffa papper med rätt storlek samt pennor med fina färger. Det här kan fungera fint till exempel för menyer som byts ut. Det hela liknar funktionen en griffeltavla hade gett men gatuprataren skyddar budskapet med en plastfilm så att skylten kan stå kvar även då det börjar regna.


Viktigt med rätt storlek på gatuprataren


Utöver att du vill matcha din gatupratare med affischer och posters som du kommer att använda ska du också beakta hur stor plats på trottoaren skylten kommer att ta. Om det blir för svårt att komma förbi kanske det är bättre med en väggmonterad variant.
Visa alla » 

NYHETER

 

Hantera foto för att avveckla aktiebolag

Det gäller att hantera foto och bildmaterial i tid för att avveckla aktiebolag utan att missa möjligheten att få betalt för det som finns kvar.

 

Läs mer »

 


 

Gordonsdirekt kan hjälpa till med trottoarpratare

Få ut affischerna på gatan med trottoarpratare som står stadigt och som klarar väder och vind. Gordonsdirekt har trottoarpratare för era affischer!

 

Läs mer »

 


 

Med lagerbolag kan du börja affischera!

Om du vill komma igång med din verksamhet på kortast möjliga tid kan du köpa lagerbolag och börja affischera och göra reklam på en gång!

 

Läs mer »

 


 

Vad ska stå på affischen?

Tipsaffischer med tänkvärd information är populära och här får du veta vad du kan trycka på en affisch som ger tips för att inte behöva sälja bolag.

 

Läs mer »

 


 

Snabbavveckling kräver inga affischer

Med snabbavveckling så behövs det inga affischer som söker efter möjliga köpare då avvecklingen leder till att bolaget likvideras.

 

Läs mer »

 


 

Ta bort affischer med steamer?

Affischer som sitter fast kan vara svåra att få bort men med en steamer så kan processen underlättas.

 

Läs mer »